• Evenementen
  • 03 april 2024

Aanmelden Sponsorbijdrage ‘Dordrecht & Water 2024’ van start

Sponsorbijdrageregeling 'Dordrecht & Water' 2024

De Sponsorbijdrageregeling ‘Dordrecht & Water’, een samenwerking tussen het Havenbedrijf Rotterdam en Dordrecht Marketing & Partners, is wederom opengesteld. Dit jaar wordt Dordt in Stoom wederom ondersteund en daarnaast maken maar liefst 10 kleinere initiatieven (evenementen/activiteiten) kans op een ondersteuning van €1.000,-.

Organisaties, evenementenorganisatoren en andere partijen in de stad worden opgeroepen om uiterlijk 30 april hun aanvraag in te dienen. Iedereen met een goed idee voor een evenement, project of activiteit die de verbondenheid van Dordrecht met de thema’s haven en water versterkt en uitdraagt kan dit doen. Half mei 2024 worden de winnaars bekend gemaakt.

Alle informatie en voorwaarden aan de Sponsorbijdrageregeling ‘Dordrecht en Water’ zijn te vinden op de website www.dordrechtenwater.nl. Daar kunnen ook de formulieren om een aanvraag te doen worden gedownload.

Achtergrond
Havenbedrijf Rotterdam verzorgt het nautisch beheer en de exploitatie van de haventerreinen van Dordrecht Inland Seaport. Het Havenbedrijf vindt het belangrijk om in steden waar het actief is, bij te dragen aan een prettig woon- en leefklimaat.

Het Havenbedrijf heeft sinds 2017 een sponsorovereenkomst met Dordrecht Marketing & Partners. In de even jaren wordt een sponsorbijdrage aan ‘Dordt in Stoom’ geleverd. In oneven jaren werd een sponsorbijdrage aan meerdere evenementen of activiteiten gegeven. Dit jaar is ook voor het eerst in een even jaar geld voor dat laatste beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Evenementen
23 april 2024

Dordrecht komt in Tour sferen

Dordrecht is trots dat de stad onderdeel zal zijn van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024. In augustus zal één van de grootste internationale sportevenementen vertrekken vanuit Dordrecht. Op...
Evenementen
08 april 2024

Big Rivers winnaar Nationale Evenementenprijzen

Op 8 april 2024 zijn in Valkenburg de Nationale Evenementenprijzen uitgereikt. Big Rivers is dit jaar bekroond tot het Beste Publieksevenement van Nederland. En daar zijn we als Dordrecht natuurlijk enorm...
Cultuur
08 april 2024

Welkom op hét nieuwe cultuurkanaal van Dordrecht!

De gemeente Dordrecht, cultuurorganisaties uit Dordrecht en Dordrecht Marketing & Partners hebben de handen ineengeslagen om het diverse aanbod van de stad en cultuuragenda nog beter bekend te maken. Vanaf de...