Onze werkzaamheden

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de marketingafdeling is de bewaking en het beheer van het merkkader van Dordrecht. Hierover lees je meer bij het merkkader. De marketingafdeling draagt verder zorg voor het opzetten en uitvoeren van veel verschillende campagnes en andere communicatie-uitingen die worden ontwikkeld als onderdeel van de citymarketing van Dordrecht. Daarnaast heeft de afdeling een groot aantal taken die gericht zijn op het vermarkten en promoten van Dordrecht en omliggende regio. Dit zijn onder andere:

  • Het opbouwen en in stand houden van netwerken;
  • Het stimuleren en ondersteunen van samenwerking;
  • Het meedenken over toekomstige ontwikkelingen in de stad;
  • Het ondersteunen van partijen met concrete adviezen;
  • Agendasetting op voor citymarketing belangrijke onderwerpen.
Meer over
wat we doen
Kerstmarkt

Contact

Wil je graag direct contact opnemen met één van de teamleden van de afdeling Marketing dan vind je hieronder de contactgegevens.

Teamleden afdeling Marketing

Marketing
Senior Marketeer

Danny den Braber

Coördinator van grote (landelijke) projecten als 600 jaar Elisabethsvloed en het Hoffestival. Bewaker van de huisstijl en imago van de stad binnen campagnes. Daarnaast primair contactpersoon met samenwerkingspartners als NBTC Holland Marketing, de POBD en cultuurplatform.
naar LinkedIn profiel
Marketing
Marketeer

Kim Löw-Cohen

Lokale en landelijke marketingcampagnes voor evenementen. Adviserende en uitvoerende rol op het gebied van (online) contentmarketing. Diverse projecten voor de Dordtse binnenstad zoals Dordrecht Maggezien, Dordrecht Videos en beheer citydressing. Strategie en coördinatie imagocampagne Vlaamse markt.
maandag t/m donderdag
naar LinkedIn profiel
Marketing
Afdeling Dagtochten

Patricia Hoornaar

Intermediair tussen bedrijfsleven en de consument voor groepsbezoek aan Dordrecht. Ontwikkelen, samenstellen, organiseren, reserveren en werving partners. Werving en coördinatie gidsenteam Dordrecht. Beheer website Dagtochtendordrecht.nl. Deelname aan vakbeurzen t.b.v. promotie groepsbezoeken aan Dordrecht. Samenstellen van persprogramma's.
maandag t/m woensdag en donderdagochtend
naar LinkedIn profiel
Marketing
Marketeer

Merel van der Spiegel

Strategie en coördinatie van lokale en landelijke (imago)campagnes en cultuurcampagne. Doorontwikkeling huisstijl, herinrichting VVV en promotie van lokale cadeaubon Doe Dordrecht Kado. Daarnaast adviesrol op het gebied van online (content) marketing en promotieactiviteiten voor de binnenstad.
maandag, woensdag en donderdag
naar LinkedIn profiel
Marketing
Marketing & Communicatie medewerker

Dike Stravers

Beheer corporate LinkedIn, Dordrechtmarketingenpartners.nl en vvvalblasserwaard.nl. Redactie en verzending consumenten nieuwsbrief inDordrecht en corporate nieuwsbrief. Databeheer in API, partnerschappen DM&P.
maandag, dinsdag en donderdag
naar LinkedIn profiel