Het Partnerschap van Dordrecht Marketing & Partners

Jachthaven - Boomstraat

De nieuwe koepel

Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Dordrecht Marketing en de VVV Dordrecht zijn per 1 augustus 2020 formeel één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is.

Onder de koepel Dordrecht Marketing & Partners zijn we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren. Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen.

Toeristische Marketing

Het partnerschap

Het is belangrijk dat Dordrecht Marketing & Partners gesteund wordt door partners die een bijdrage willen leveren aan het uitdragen van onze gezamenijke toeristische attractie. Samen met jou werken we eraan om de stad en regio nóg beter op de kaart te zetten.

Met een jaarlijkse bijdrage ondersteun je de promotie-campagnes op lokaal, landelijk en internationaal niveau en bovendien profiteert je bedrijf van diverse voordelen.

Meer over het partnerschap

Voordelen

Partnerplan 2023

Voor je bijdrage wordt je bedrijf opgenomen in onze database en de website InDordrecht.nl.  Op de website krijgen onze partners een prominente weergave in de categorie-overzichten en een uitgebreide eigen bedrijfspagina. Bij VVV Dordrecht kunnen folders verspreid worden en krijg je korting op artikelen en souvenirs.

Brochure bekijken

Aanmeldformulier

Aanmelden partnerschap

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden als partner van Dordrecht Marketing & Partners? Vul dan het aanmeldformulier in en wij plaatsen zo snel mogelijk de vermelding op InDordrecht.nl of passen de bestaande vermelding aan.

De jaarlijkse bijdrage is € 65,-.

Aanmelden partnerschap

Dordrecht winkelen
Extra promotie

Eigen bedrijfspagina

Onze partners mogen 3 extra items zoals producten of deep-links plaatsen op InDordrecht.nl. Zo kun je naar eigen inzicht producten promoten, tips of bijvoorbeeld een link naar het menu plaatsen.

Ben je al partner,  meld dan de items aan met het aanmeldformulier en wij gaan ermee aan de slag.

Extra items aanmelden