Het Partnerschap van Dordrecht Marketing & Partners

De koepel met VVV

Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Dordrecht Marketing en VVV Dordrecht vormen één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is. Onder de koepel Dordrecht Marketing & Partners zijn we in staat om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren.

In het komende jaar werken we wederom samen met koepelorganisaties als de POBD (voor winkeliers en horeca binnenstad) en met de cultuursector zetten we het culturele aanbod nog beter op de kaart.

Wordt Fan van Dordrecht

Het is belangrijk dat Dordrecht Marketing & Partners gesteund wordt door partners die een bijdrage willen leveren aan het uitdragen van onze gezamenlijke toeristische attractie. Samen met jou werken we eraan om de stad en regio nóg beter op de kaart te zetten.

Naast inspanningen op lokaal en regionaal vlak, zoals het Dordrecht Maggezien en online en social campagnes, ontvangen we jaarlijks ook vele journalisten. We zijn we de samenwerking aangegaan met diverse influencers waardoor we ook landelijk “vrije” publiciteit realiseren. Maandelijks worden abonnees uit het hele land op de hoogte gehouden met nieuws en tips over Dordrecht via de nieuwsbrief.

Investeer samen met Dordrecht Marketing & Partners in de zichtbaarheid van je organisatie en de stad.

Meer over het partnerschap

Voordelen

Partnerplan 2024

We bieden de mogelijkheid om via de site InDordrecht een uitgebreide vermelding te krijgen. Met je volledig eigen pagina op InDordrecht.nl wordt je online zichtbaarheid compleet! Er zijn verschillende mogelijkheden, ga je voor Basis of Premium? Afhankelijk van de grootte van je bedrijf bieden we mogelijkheden.

Brochure bekijken

Aanmeldformulier

Aanmelden partnerschap

Heb je de brochure doorgelezen en wil je Fan van Dordrecht en partner van Dordrecht Marketing & Partners worden? Vul dan het aanmeldformulier in en wij plaatsen zo snel mogelijk de vermelding op InDordrecht.nl of passen de bestaande vermelding aan.

Je kunt kiezen voor een basis of premium bijdrage.

Aanmelden partnerschap

Dordrecht winkelen
Extra promotie

Eigen bedrijfspagina

Onze partners mogen 3 extra highlights, zoals producten of deep-links, plaatsen op hun eigen pagina op InDordrecht.nl. Zo kun je naar eigen inzicht producten promoten, tips, aanbiedingen of bijvoorbeeld een link naar het menu plaatsen.

Ben je al partner,  meldt dan de items aan met het aanmeldformulier en wij gaan ermee aan de slag.

Extra items aanmelden