Grote Kerk Nieuwe Haven

Partnerplan & Donateurschappen

Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Dordrecht Marketing en de VVV Zuid-Holland Zuid zijn per 1 augustus 2020 formeel één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is.

Onder deze koepel zullen we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren.
Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen. Daarom is het belangrijk dat Dordrecht Marketing gesteund wordt door partners
die zich sterk willen maken om bij te dragen aan het uitdragen van wat ze samen als toeristische attractie te bieden hebben.

Samen met u werken we eraan om de stad en regio nóg beter op de kaart te zetten. De mogelijke partner in promotie pakketten zijn er in verschillende formaten, afgestemd op de grootte en mogelijkheden van uw bedrijf. De mogelijkheden kunt hier nalezen.

Aanmelden
Heeft u de informatie gelezen over de promotie pakketten en wilt u zich aanmelden dan kunt u gebruik maken van dit Aanmeldingsformulier Partnerplan & Donateurschappen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen naar admindmenp@dordrecht.nl .