VVV Informatie-afdeling

VVV balie

VVV Dordrecht maakt deel uit van Dordrecht Marketing & Partners.  Verder is er een VVV-infopunt gevestigd in Werelderfgoed Kinderdijk, dat werkt onder onze licentie en ondersteuning krijgt vanuit VVV Dordrecht.

De VVV is dé ontvangstruimte van de stad waar bezoekers inspiratie op doen voor een bezoek aan de stad. De medewerkers van de VVV-balie kunnen alles vertellen over de stad en zijn uitstekend op de hoogte van alle activiteiten. Zowel bezoekers als inwoners kunnen hier terecht voor informatie over een dagje uit, foldermateriaal van de stad en regio, stadswandelingen, fietsroutes en een stadsplattegrond. Bezoekers worden te woord gestaan in meerdere talen, voorzien van informatie over cultuur, evenementen, overnachten en horeca.

VVV winkel

De VVV-winkel biedt naast foldermateriaal en routes een groot assortiment aan unieke plaatselijke producten en souvenirs. Bezoekers kunnen een fiets of e-bike huren en tickets kopen voor stadswandelingen of rondvaarten. Verder zijn de VVV-winkels verkooppunten voor diverse cadeau kaarten zoals de Doe Dordrecht Kado, VVV Cadeaukaart,  VVV Lekker & Weg Cadeaukaart en VVV Shop & Chill Cadeaukaart, Bol.com cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en Fashioncheque.
Voor online bestellingen kan men terecht  in de VVV-webshop.

Contact

 

 

Teamleden VVV's

VVV Dordrecht
Manager VVV Dordrecht

Cécile Zanen

Teamleider informatie-afdeling, informatie verstrekken over stad en streek aan bezoekers.
Dinsdag, woensdag en donderdag
VVV Dordrecht
Medewerker balie

Annelies Vis van Heemst

informatie verstrekken over stad en streek aan bezoekers, invoer evenementen indordrecht.nl.
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
VVV Dordrecht
Medewerker balie & ondersteuning dagtochten

Martine Korkmaz

informatie verstrekken over stad en streek aan bezoekers en ondersteuning afdeling Dagtochten.
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag