Beeldbank Dordrecht

Dordrecht Marketing & Partners beschikt over een uitgebreide fotodatabank. Er zijn beelden van markante locaties, evenementen en sfeerbeelden van de binnenstad en de Biesbosch.

Op onze beeldbank krijg je een impressie van de beschikbare fotografie waarbij elke foto ook te downloaden is. Tevens vind je hier algemene teksten over diverse onderwerpen
Bekijk hier
de beeldbank
Video's van Dordrecht

Er zijn diverse films die een goede impressie geven van de stad Dordrecht, daarnaast worden er ook diverse spots gemaakt  voor de promotie van Dordrecht op de tv. Een overzicht van de beschikbare spots vind je terug op ons YouTube-kanaal. Neem ook een kijkje op het YouTube-kanaal van Dordt Vlogt waar een vlogster de leukste plekjes in de stad uitlicht.Bekijk het videokanaal van
InDordrecht

Bekijk het videokanaal van
Dordt Vlogt
Dordrechts Museum

Bekijk diverse brochures

Dordrecht Marketing & Partners brengt diverse brochures en flyers uit. Bekijk onder andere:

  • Dordrecht Maggezien
  • Rondje Dordt
  • Stadsplattegrond met toeristische informatie
  • Reisgids Dordrecht
  • Monumentengids
  • Groeps- & Bedrijfsuitjes
Bekijk de
brochures hier
Partnerschap van Dordrecht Marketing & Partners

Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Ook weten regiobewoners de binnenstad steeds meer te waarderen. Dordrecht Marketing en de VVV zijn per 1 januari 2020 één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is.
Onder deze koepel zullen we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren.
Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen.Lees meer over
het partnerschap