Donateur- en Partnerschappen

Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Ook
weten regiobewoners de binnenstad steeds meer te waarderen. Evenementen met een landelijke aantrekkingskracht, zoals Koningsdag en The Passion, hebben hier ook
een bijdrage aan geleverd. Dordrecht Marketing en de VVV zijn per 1 januari 2020 één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is.

Onder deze koepel zullen we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren.
Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen. Daarom is het belangrijk dat Dordrecht Marketing gesteund wordt door partners
die zich sterk willen maken om bij te dragen aan het uitdragen van wat ze samen als toeristische attractie te bieden hebben.

Samen met u werken we eraan om de stad en regio nóg beter op de kaart te zetten. De mogelijke partner in promotie pakketten zijn er in verschillende formaten, afgestemd
op de grootte en mogelijkheden van uw bedrijf.

 

Dordrechts Museum

Bekijk diverse brochures

Dordrecht Marketing brengt diverse brochures en flyers uit. Bekijk onder andere:

  • Dordrecht Maggezien;
  • Evenementenkalender 2019
  • Smaken van Dordrecht
  • Monumentengids 2018-2019
  • Stadsplattegrond 2018
  • VVV-brochure

Bekijk de brochures hier

Meeting House

Foto en Beeldbank Dordrecht

Dordrecht Marketing beschikt over een uitgebreide fotodatabank. Er zijn beelden van markante locaties, evenementen en sfeerbeelden van de binnenstad en de Biesbosch.

Op onze beeldbank krijgt u een impressie van de beschikbare fotografie waarbij elke foto ook te downloaden is. Tevens vind u hier algemene teksten over diverse onderwerpen.

Bekijk de beeldbank hier

Biesbosch

Video's van Dordrecht

Er zijn diverse films die een goede impressie geven van de stad Dordrecht, daarnaast worden er ook diverse spots gemaakt  voor de promotie van Dordrecht op de tv. Een overzicht van de beschikbare spots vindt u terug op ons YouTube-kanaal. Tevens kunt u een kijkje nemen op het YouTube-kanaal van Dordt Vlogt waar een vlogster de leukste plekjes in de stad uitlicht.

Bekijk het YouTube-kanaal van Dordrecht MarketingOf bekijk het YouTube-kanaal van Dordt Vlogt