Online kanaal InDordrecht.nl

Het inspiratiekanaal van Dordrecht

In de loop der jaren heeft Dordrecht Marketing & Partners een groot bereik gecreëerd met de online en sociale media kanalen die cruciaal zijn in de marketingplanning. InDordrecht.nl is het centrale online kanaal voor toeristisch recreatieve informatie over Dordrecht. De website heeft eenzelfde uitstraling als de overig online middelen, printmedia en outdoor campagnes.

Video’s, blogs, routes en thema-pagina’s inspireren de bezoekers en bewoners om bijzondere plekken van de stad te bezoeken. Daarnaast toont de site een zo uitgebreid mogelijk overzicht van alle locaties en evenementen in Dordrecht. Het laatste nieuws kan men ook volgen via het InDordrecht WhatsApp-kanaal
Bekijk
de website
Voor ondernemers

De website InDordrecht.nl biedt bezoekers en inwoners inspiratie en informatie op het gebied van vrije tijd in de vorm van tips, nieuws, vlogs, blogs en thema-pagina’s. Daarnaast bevat de website ook uitgebreide overzichten van locaties en evenementen in Dordrecht.

Door intensieve samenwerking met de Promotie Binnenstad Dordrecht (POBD) is de site hét kanaal voor de meest actuele informatie. Wij helpen lokale ondernemers in de binnenstad van Dordrecht met fotografie en teksten. Deze kunnen geplaatst worden op InDordrecht.nl en de eigen website of social media kanalen van de onderneming.
Kijk wat wij
voor ondernemers doen