Binnenstadsmarketing

Binnenstad Marketing

Dordrecht Marketing & Partners heeft ook als taak de binnenstad van Dordrecht te positioneren als centrum van de regio. Het doel is om bewoners van de Drechtsteden te informeren  over de mogelijkheden in de binnenstad op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur.

In samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) worden veel campagnes ontwikkeld en samenwerking. Bent u ondernemer in de binnenstad dan kunt u contact opnemen met Remco Gravenhorst, kwartiermaker POBD. 

Belangrijkste elementen
Één van de belangrijkste elementen hierin vormt het Dordrecht Maggezien, een magazine van Dordrecht Marketing waarin al deze facetten van de stad aan bod komen.
Daarnaast werkt Dordrecht Marketing & Partners samen met de gemeente Dordrecht aan het beter ontsluiten van de binnenstad. Denk hierbij aan betere bewegwijzering en aankleding van de binnenstad, zoals citydressing en het “aankleden” van de parkeergarages.

Dordrecht Marketing & Partners verzorgt de website www.indordrecht.nl met een totaaloverzicht van alle winkels en horeca in de binnenstad. De site is geoptimaliseerd voor het gebruik op desktop, tablet en mobiele telefoon.