Binnenstad Marketing

Dordrecht Marketing & Partners heeft ook als taak de binnenstad van Dordrecht te positioneren als centrum van de regio. Het doel is om bewoners van de Drechtsteden te informeren  over de mogelijkheden in de binnenstad op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur.

In samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) worden veel campagnes ontwikkeld en samenwerking. Bent u ondernemer in de binnenstad dan kunt u contact opnemen met Remco Gravendijk, kwartiermaker POBD. 

Belangrijkste elementen

Één van de belangrijkste elementen hierin vormt het Dordrecht Maggezien, een magazine van Dordrecht Marketing& Partners waarin al deze facetten van de stad aan bod komen.
Daarnaast werkt Dordrecht Marketing & Partners samen met de gemeente Dordrecht aan het beter ontsluiten van de binnenstad. Denk hierbij aan betere bewegwijzering en aankleding van de binnenstad, zoals citydressing en het “aankleden” van de parkeergarages.
Heel regelmatig maakt Britt leuke video’s met nieuws uit de stad, winkelinspiratie, horeca en meer. Deze video’s worden gedeeld via de sociale media kanalen en de website InDordrecht.nl.
Dordrecht Marketing & Partners verzorgt de website www.InDordrecht.nl met een totaaloverzicht van alle winkels en horeca in de binnenstad. De site is geoptimaliseerd voor het gebruik op desktop, tablet en mobiele telefoon.

Een aantal voorbeelden van Binnenstad Marketing

Drukwerk

Drukwerk

Dordrecht Marketing & Partners  verzorgt de uitgave van een handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht. Het Rondje Dordt met extra toeristische informatie en de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ worden jaarlijks uitgegeven. Periodiek wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht met een overzicht van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca tips, interviews en hotspots.

Bekijk het drukwerk

Eigen cadeaubon

Ondersteuning winkeliers

Er is een lokale cadeaubon opgezet: de Doe Dordrecht Kado. Deze bon geeft lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het mooie van de Doe Dordrecht Kado is dat de verzilverde waarde van de bon naar de winkeliers en horeca gaat waar ze worden besteed en deelname is gratis.
Ook worden in samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) veel campagnes ontwikkeld rondom thema’s als Pasen, Moeder- en Vaderdag.

Meer over Doe Dordrecht Kado

Online marketing

De InDordrecht video’s komen regelmatig online met tips en opnames van winkels, horeca en andere ondernemers in de binnenstad. Deze video’s worden geplaatst op de Facebook en Instagram accounts van Dordrecht Marketing & Partners en op de website InDordrecht. De sociale media kanalen worden verder gevuld met leuke actuele posts en aantrekkelijke fotografie van de binnenstad van Dordrecht.

Ga naar het videokanaal

Laatste binnenstad nieuws

bekijk alle nieuwsberichten
Wonen
23 mei 2024

Gast in eigen stad

VVV Dordrecht organiseert ieder jaar in opdracht van de gemeente Dordrecht speciale kennismakingsmiddagen voor nieuwe inwoners van onze stad. Onder de noemer “Gast in Eigen Stad” worden deze nieuwe bewoners uitgenodigd...
Nieuws
23 mei 2024

de leukste video’s

In opdracht van Dordrecht Marketing & Partners gaat Vera Britt op pad in de binnenstad van Dordrecht. Zij maakt de leukste video’s met nieuws uit de stad, winkelinspiratie, horeca en meer....
Binnenstad
21 mei 2024

Nieuw Dordrecht Maggezien

De tweede editie van het Dordrecht Maggezien is uit! Boordevol inspiratie: update je garderobe naar de lente, genieten op het water, ontdek je eigen stad, proef de smaak van de lente...