Binnenstadsmarketing

Binnenstadsmarketing

Dordrecht Marketing heeft ook als taak de binnenstad van Dordrecht te positioneren als centrum van de regio. Het doel is om bewoners van de Drechtsteden te informeren  over de mogelijkheden in de binnenstad op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur.

In samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) worden veel campagnes ontwikkeld en samenwerking. Bent u ondernemer in de binnenstad dan kunt u contact opnemen met Remco Gravenhorst, kwartiermaker POBD. 

Één van de belangrijkste elementen hierin vormt het Dordrecht Maggezien, een magazine van Dordrecht Marketing waarin al deze facetten van de stad aan bod komen.

Daarnaast werkt Dordrecht Marketing samen met de gemeente Dordrecht aan het beter ontsluiten van de binnenstad. Denk hierbij aan betere bewegwijzering en aankleding van de binnenstad, zoals citydressing en het “aankleden” van de parkeergarages.

Begin maart 2013 heeft Dordrecht Marketing tevens de website www.indordrecht.nl geïntroduceerd. Deze site geeft een totaaloverzicht van alle winkels en horeca in de binnenstad. De site is bovendien geoptimaliseerd voor het gebruik op desktop, tablet en mobiele telefoon.