Binnenstad Marketing

Dordrecht Marketing & Partners heeft ook als taak de binnenstad van Dordrecht te positioneren als centrum van de regio. Het doel is om bewoners van de Drechtsteden te informeren  over de mogelijkheden in de binnenstad op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur.

In samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) worden veel campagnes ontwikkeld en samenwerking. Bent u ondernemer in de binnenstad dan kunt u contact opnemen met Remco Gravendijk, kwartiermaker POBD. 

Belangrijkste elementen

Één van de belangrijkste elementen hierin vormt het Dordrecht Maggezien, een magazine van Dordrecht Marketing& Partners waarin al deze facetten van de stad aan bod komen.
Daarnaast werkt Dordrecht Marketing & Partners samen met de gemeente Dordrecht aan het beter ontsluiten van de binnenstad. Denk hierbij aan betere bewegwijzering en aankleding van de binnenstad, zoals citydressing en het “aankleden” van de parkeergarages.
Heel regelmatig zet onze vlogster Vera Britt winkels en andere bedrijven in (binnen)stad in de picture met de serie Dordt Vlogt. Deze vlogs worden gedeeld via de sociale media kanalen en de website InDordrecht.nl.
Dordrecht Marketing & Partners verzorgt de website www.InDordrecht.nl met een totaaloverzicht van alle winkels en horeca in de binnenstad. De site is geoptimaliseerd voor het gebruik op desktop, tablet en mobiele telefoon.

Een aantal voorbeelden van Binnenstad Marketing

Drukwerk

Drukwerk

Dordrecht Marketing & Partners  verzorgt de uitgave van een handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht. Het Rondje Dordt met extra toeristische informatie en de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ worden jaarlijks uitgegeven. Periodiek wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht met een overzicht van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca tips, interviews en hotspots.

Bekijk het drukwerk

Eigen cadeaubon

Ondersteuning winkeliers

Er is een lokale cadeaubon opgezet: de Doe Dordrecht Kado. Deze bon geeft lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het mooie van de Doe Dordrecht Kado is dat de verzilverde waarde van de bon naar de winkeliers en horeca gaat waar ze worden besteed en deelname is gratis.
Ook worden in samenwerking met de ondernemers in de binnenstad (POBD) veel campagnes ontwikkeld rondom thema’s als Pasen, Moeder- en Vaderdag.

Meer over Doe Dordrecht Kado

Online marketing

De vlogs van Dordt Vlogt komen regelmatig online met tips en opnames van winkels, horeca en andere ondernemers in de binnenstad. In de 5-delige ‘on the road’ serie van Dordt vlogt neemt Daan je mee op avontuur in Dordrecht. De vlogs worden geplaatst op de Facebook en Instagram accounts van Dordrecht Marketing & Partners en op de website indordrecht.nl. De sociale media kanalen worden verder gevuld met leuke actuele posts en aantrekkelijke fotografie van de binnenstad van Dordrecht.

Ga naar Dordt Vlogt

Laatste binnenstad nieuws

bekijk alle nieuwsberichten
Nieuws
11 januari 2024

Hanneken van Dordt

Sinds begin 2024 staat het ruim vier meter hoge schaalmodel van ‘Hanneken van Dordt’ in de hal van VVV Dordrecht. In de hoge ruimte komt deze creatie van beeldend kunstenaar Gerhard...
Toerisme
09 januari 2024

Info 2024 voor website InDordrecht

De website InDordrecht.nl biedt bezoekers en inwoners inspiratie en informatie op het gebied van vrije tijd in de vorm van tips, nieuws, vlogs, blogs en thema-pagina’s. Daarnaast bevat de website ook...
Evenementen
14 december 2023

Dordtse Decemberdagen

Deze Decembermaand is de binnenstad van Dordrecht een cadeau op zich. Niet alleen door de sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting maar ook door allerlei winterse activiteiten. De binnenstad is dé plek...