Lepeltje Lepeltje

Evenementen Marketing

Evenementen vormen een belangrijk onderdeel van de promotie van Dordrecht. Zij trekken immers publiek naar de stad dat niet alleen komt genieten van het evenement zelf, maar ook kennis kan maken met andere aspecten van Dordrecht. Zo dragen evenementen bij aan de brede imago- en kennisvorming van Dordrecht als stad voor toerisme & cultuur, wonen, werken en ondernemen. De stad als podium noemt Dordrecht Marketing dat. En dat wordt letterlijk én figuurlijk bedoeld. Daarom wordt communicatie over evenementen altijd in het bredere perspectief geplaatst van alles wat de stad nog meer te bieden heeft.

Naast de promotie van evenementen die ieder jaar plaatsvinden is Dordrecht Marketing & Partners ook de marketingpartner voor éénmalige evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eerste Koningsdag nieuwe stijl in 2015. Dordrecht Marketing & Partners heeft voor dit evenement ondermeer een totaalmarketingconcept ontwikkeld en bijhorend mediaplan opgesteld.

Zelf een evenement organiseren?
Denkt u eraan om een (middel)groot buitenevenement te organiseren? Dan helpt het Evenementenbureau Dordrecht u graag met het indienen van een vergunningaanvraag. Kijk op de pagina van het Evenementenbureau voor verdere informatie. Kijk op de pagina van het Evenementenbureau voor verdere informatie.