Dordrecht Maggezien

Periodiek wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. De redactie stelt een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkel en horeca tips, interviews en hotspots. Dordrecht Maggezien wordt huis-aan-huis verspreid in Dordrecht.
Blader online door
Dordrecht Maggezien
 

Stadsplattegrond

Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? Klik op onderstaande link voor de online versie, ook gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99.
Download
de stadsplattegrond
Welkom in Dordrecht

De VVV Dordrecht brengt jaarlijks de toeristische brochure ‘Welkom in Dordrecht’ uit met daarin alle relevante toeristische tips en informatie. Gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99 of bekijk online.
Download de
VVV brochure
Groepsuitjes

De afdeling Dagtochten brengt ieder jaar de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ uit met de mogelijkheden voor een dagje met de zaak, vereniging of vrienden in Dordrecht en de regio.
Download de
Groepsdagtochtenbrochure
Evenementenkalender

Jaarlijks wordt aan het begin van het evenementenseizoen de Evenementenkalender gedrukt in een oplage van 80.000 exemplaren. Daarvan worden 75.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en Zwijndrecht als toevoeging van het weekblad Dordt Centraal. De overige exemplaren worden verspreid via VVV Dordrecht.
Download de
Evenementenkalender
Villa Beukenhof

Monumentenplattegrond

In 2022 werd tijdens de Open Monumentendagen een plattegrond met 70 monumenten en diverse routes uitgebracht.
Download de
Monumentenplattegrond