Grote Kerk

Dordrecht Maggezien

Om de twee maanden wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht i.s.m. 078Media B.V. Iedere editie bevat een overzicht van de leukste evenementen, winkeltips, interviews en hotspots en wordt huis-aan-huis verspreid in Dordrecht.

Blader online door Dordrecht Maggezien

 

Grote Kerk

Stadsplattegrond

Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? Klik op onderstaande link voor de online versie, ook gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99.

Download hier de Stadsplattegrond Dordrecht

Stadhuisplein

VVV-Brochure

De VVV Dordrecht brengt jaarlijks een toeristische brochure uit met daarin alle relevante toeristische tips en informatie. Gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99 of bekijk online.

Download hier de VVV brochure

Groepsuitjes

De afdeling Dagtochten brengt ieder jaar de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ uit met de mogelijkheden voor een dagje met de zaak, vereniging of vrienden in Dordrecht en de regio.

Download hier de VVV brochure

Khotinsky Energiehuis

Smaken van Dordrecht

Dordrecht Marketing & Partners heeft een brochure uitgegeven met daarin een overzicht van de restaurants, eetcafés, lunchrooms en speciaalzaken in het centrum van Dordrecht. U kunt via onderstaande link de online versie  van de brochure bekijken.

Download hier de Smaken van Dordrecht

Evenementenkalender

Jaarlijks wordt aan het begin van het evenementenseizoen de Evenementenkalender gedrukt in een oplage van 80.000 exemplaren. Daarvan worden 75.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en Zwijndrecht als toevoeging van het weekblad Dordt Centraal. De overige exemplaren worden verspreid via VVV Dordrecht.

Download hier de Evenementenkalender

Villa Beukenhof

Monumentengids

Voor het seizoen 2018/2019 werd er net als voorgaande jaren een monumentengids uitgebracht. U kunt via onderstaande link de online versie bekijken. In 2020/2021 is er i.v.m. de Corona maatregelen geen monumentengids uitgebracht.

Download hier Monumenten in Dordrecht