Stadswandeling Rondje Dordt

Het Rondje Dordt is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Naast de wandelroute (5 km) lees je meer over Dordrecht als bestemming voor een dag of zelfs voor een weekend weg. Er is aandacht voor zowel de winkels in de binnenstad, horeca als overnachtingsmogelijkheden. Het Rondje Dordt brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht.
Lees meer over
Rondje Dordt
Dordrecht Maggezien

Het Dordrecht Maggezien wordt periodiek uitgebracht, 5 edities in 2024 waarvan 2 edities huis-aan-huis verspreid worden in Dordrecht. De redactie stelt een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Alle edities van het Dordrecht Maggezien  zijn online te bekijken.
Blader online door
Dordrecht Maggezien
 

Stadsplattegrond met toeristische informatie

Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? De nieuwste versie geeft nu ook toeristische informatie en is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.  Klik op onderstaande link voor de online versie, ook gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99.  Ondernemers kunnen gratis een display met plattegronden afhalen bij VVV Dordrecht.
Download
de stadsplattegrond
Informatiefolder Citymarketing Dordrecht

Informatie over de citymarketing door Dordrecht Marketing & Partners t.b.v. het toeristisch en recreatieve bedrijfsleven in Dordrecht. Lees meer over wat wij als organisatie voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
Download de
informatiefolder
Wordt Fan van Dordrecht

Samen zetten we de stad nog mooier op de kaart. Lees de brochure hoe je samen met Dordrecht Marketing & Partners in de zichtbaarheid van jouw organisatie en de stad kunt investeren.
Download de
informatiefolder
De leukste Groeps- & Bedrijfsuitjes

De afdeling Dagtochten brengt ieder jaar de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ uit met de mogelijkheden voor een dagje met de zaak, vereniging of vrienden in Dordrecht en de regio.
Blader door de
Dagtochten brochure
Monumentenplattegrond

In 2023 werd tijdens de Open Monumentendagen een plattegrond met 75 monumenten en diverse routes uitgebracht.
Download de
Monumentenplattegrond