Rondje Dordt vernieuwd

Het Rondje Dordt is in het voorjaar van 2023 vernieuwd en uitgebracht in het Nederlands, Engels en Duits. Naast de wandelroute (5 km) lees je meer over Dordrecht als bestemming voor een dag of zelfs voor een weekend weg. Er is aandacht voor zowel de winkels in de binnenstad, horeca als overnachtingsmogelijkheden. Het Rondje Dordt brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht.
Lees meer over
Rondje Dordt
Dordrecht Maggezien

Periodiek wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. De redactie stelt een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkel en horeca tips, interviews en hotspots. Dordrecht Maggezien wordt huis-aan-huis verspreid in Dordrecht.
Blader online door
Dordrecht Maggezien
 

Stadsplattegrond met toeristische informatie

Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? De nieuwste versie geeft nu ook toeristische informatie en is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits.  Klik op onderstaande link voor de online versie, ook gratis af te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99.
Download
de stadsplattegrond
Reisgids Dordrecht

De Dordrecht reisgids staat bomvol culinaire tips, plekjes om bijzonder te overnachten, een exclusieve monumenten wandelroute en nog veel meer. Deze reisgids is verschenen in het kader van de landelijke voorjaarscampagne 2022.
Download de
Reisgids Dordrecht
De leukste Groeps- & Bedrijfsuitjes

De afdeling Dagtochten brengt ieder jaar de brochure ‘De leukste groeps- en bedrijfsuitjes’ uit met de mogelijkheden voor een dagje met de zaak, vereniging of vrienden in Dordrecht en de regio.
Download de
Groepsdagtochtenbrochure
Monumentenplattegrond

In 2023 werd tijdens de Open Monumentendagen een plattegrond met 75 monumenten en diverse routes uitgebracht.
Download de
Monumentenplattegrond