Grote Kerk

Dordrecht Maggezien

Om de twee maanden wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. In het najaar van 2017 zijn we gestart met een digitale editie die u kunt lezen op www.dordrechtmaggezien.nl. Iedere editie bevat een overzicht van de leukste evenementen, winkeltips, interviews en hotspots.

Indien u de meest recente of juist oudere edities van het Dordrecht Maggezien wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar maggezien@dordrecht.nl.

Kerstmarkt

Evenementenkalender

Jaarlijks wordt aan het begin van het evenementenseizoen de Evenementenkalender huis-aan-huis verspreid in de Drechtsteden.

De Evenementenkalender 2019 kunt via onderstaande button.

Download hier de Evenementenkalender Dordrecht 2019.

Khotinsky Energiehuis

Smaken van Dordrecht

Dordrecht Marketing heeft een brochure uitgegeven met daarin een overzicht van de restaurants, eetcafés, lunchrooms en speciaalzaken in het centrum van Dordrecht. U kunt via onderstaande link de online versie  van de brochure bekijken.

Download hier de brochure Smaken van Dordrecht

Villa Beukenhof

Monumentengids

Voor het seizoen 2018/2019 is er net als voorgaande jaren een monumentengids uitgebracht. U kunt via onderstaande link de online versie bekijken.

Download hier de brochure Monumenten in Dordrecht

Grote Kerk

Stadsplattegrond

Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? Klik op onderstaande link voor de online versie. Hij is ook gratis af te halen bij intree Dordrecht I VVV aan de Spuiboulevard 99.

Download hier de Stadsplattegrond Dordrecht 2021

Stadhuisplein

VVV-Brochure

De VVV Dordrecht brengt jaarlijks een toeristische brochure uit met daarin alle relevante toeristische tips en informatie.

Download hier de VVV-Brochure