Grote kerk

Afdelingen van Dordrecht Marketing & Partners

Marketing & Informatievoorziening

De marketingafdeling draagt verder zorg voor het opzetten en uitvoeren van veel verschillende campagnes en andere communicatie-uitingen die worden ontwikkeld als onderdeel van de citymarketing van Dordrecht. Daarnaast heeft de afdeling een groot aantal taken die gericht zijn op het vermarkten en promoten van Dordrecht en omliggende regio.
Meer over marketing

Evenementenbureau

De afdeling vervult één loketfunctie voor alle vragen en wensen aan de gemeente Dordrecht rondom een evenement. Dit blijft niet beperkt tot de organisator, maar geldt eveneens voor de bewoners, nood- en hulpdiensten, ondernemers en instellingen in de stad Dordrecht die met een evenement in aanraking komen.
Meer over evenementen

VVV Kantoren

In Dordrecht, Gorinchem en de Hoeksche Waard (Oud-Beijerland) exploiteert Dordrecht Marketing & Partners ook de VVV kantoren. Bewoners en toeristen kunnen hier terecht voor informatie over een dagje uit of souvenirs. U kunt de activiteiten van de kantoren ondersteunen door donateur te worden.
Meer over de donateurschappen

Dagtochten Dordrecht e.o.

De afdeling dagtochten werkt nauw samen met diverse bedrijven in stad en regio. Met een uitgebreid aanbod aan uitjes voor grote en kleine groepen, bedrijven en families ondersteunt deze afdeling het toeristisch bedrijfsleven.
Sinds enkele jaren wordt er ook nauw samengewerkt met diverse riviercruise-maatschappijen die de stad bezoeken.
Meer informatie en contact met de afdeling