Grote kerk

Het team van Dordrecht Marketing & Partners

Dordrecht winkelen

Overkoepelende organisatie

Dordrecht Marketing & Partners is de overkoepelende organisatie voor Dordrecht Marketing, Evenementenbureau Dordrecht, VVV Dagtochten Dordrecht e.o., VVV Dordrecht en VVV Gorinchem.
De organisatie heeft een Raad van Toezicht-model met een directeur/bestuurder.

Afdelingen van Dordrecht Marketing & Partners

Directie

Dordrecht Marketing & Partners heeft een directeur die ondersteund wordt door medewerkers op het secretariaat en de afdeling administratie en control.

Bekijk het team

Raad van Toezicht

Dordrecht Marketing & Partners is een onafhankelijke stichting met een eigen Raad van Toezicht.

Bekijk het team

informatie-afdeling VVV Dordrecht

VVV Informatievoorziening

In Dordrecht en Gorinchem exploiteert Dordrecht Marketing & Partners ook de VVV kantoren. Bewoners en toeristen kunnen hier terecht voor informatie over een dagje uit of souvenirs.

Bekijk het team

Evenementenbureau

De afdeling Evenementenbureau vervult één loketfunctie voor alle vragen en wensen aan de gemeente Dordrecht rondom een evenement. Voor organisatoren, bewoners, nood- en hulpdiensten, ondernemers en instellingen in de stad Dordrecht die met een evenement in aanraking komen.

Bekijk het team

Nieuwe Haven, Lange IJzerenbrug

Marketing

De marketingafdeling draagt zorg voor het opzetten en uitvoeren van veel verschillende campagnes en andere communicatie-uitingen die worden ontwikkeld als onderdeel van de citymarketing van Dordrecht. Dagtochten Dordrecht voor groepsreserveringen is ook onderdeel van deze afdeling.

Bekijk het team