• Nieuws
  • 05 maart 2024

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij verzorgen de citymarketing voor stad en regio

Met jou willen we ervoor zorgen dat bezoekers, bewoners en toeristen de stad komen (en blijven) bezoeken en ontdekken. Samen met de Gemeente Dordrecht verzorgt Dordrecht Marketing & Partners de citymarketing voor stad en regio en zetten we Dordrecht op de (toeristische) kaart.

Dit zijn de mogelijkheden voor ondernemers in de (binnen) stad Dordrecht op het gebied van winkelen, toerisme, recreatie, horeca of overnachten.

  • InDordrecht, hét inspiratiekanaal van Dordrecht. Deze website biedt inspiratie en informatie op het gebied van vrije tijd en daarop mag jouw onderneming niet ontbreken. Er zijn zowel gratis als betaalde vermeldingen mogelijk.
  • Doe Dordrecht Kadobon. Deze lokale cadeaubon geeft de Dordtse ondernemers een steuntje in de rug en deelname is gratis.
  • Dordrecht Maggezien. Een periodiek magazine met leuke evenementen, nieuwe winkels en horeca, interviews en hotspots in Dordrecht.
  • Video’s in Dordrecht. Vera Britt maakt leuke video’s met nieuws uit de stad, winkel en horeca inspiratie en meer.
  • Deelnemen aan groepsarrangementen. De afdeling Groepsarrangementen is intermediair tussen het bedrijfsleven en de consument.
Lees meer over de mogelijkheden

 

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Evenementen
23 april 2024

Dordrecht komt in Tour sferen

Dordrecht is trots dat de stad onderdeel zal zijn van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024. In augustus zal één van de grootste internationale sportevenementen vertrekken vanuit Dordrecht. Op...
Evenementen
08 april 2024

Big Rivers winnaar Nationale Evenementenprijzen

Op 8 april 2024 zijn in Valkenburg de Nationale Evenementenprijzen uitgereikt. Big Rivers is dit jaar bekroond tot het Beste Publieksevenement van Nederland. En daar zijn we als Dordrecht natuurlijk enorm...
Cultuur
08 april 2024

Welkom op hét nieuwe cultuurkanaal van Dordrecht!

De gemeente Dordrecht, cultuurorganisaties uit Dordrecht en Dordrecht Marketing & Partners hebben de handen ineengeslagen om het diverse aanbod van de stad en cultuuragenda nog beter bekend te maken. Vanaf de...