• Binnenstad
  • 12 maart 2024

Nieuwe stadsplattegrond

Stadsplattegrond met display voor ondernemers gratis bij VVV

Ben je ondernemer in de (binnen)stad dan kun je een handige display en stadsplattegrondjes voor je klanten en bezoekers gratis afhalen bij VVV Dordrecht. Verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Een afspraak maken is niet nodig dus kom snel langs bij VVV en haal een voorraad op.

Jaarlijks maken wij gratis stadsplattegronden voor onze bezoekers aan de stad. In 2024 in 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) met een totale oplage van 60.000 stuks. Dit handige kaartje in pocketformaat is voorzien van een duidelijke plattegrond van het centrum met allerlei symbolen. Voor bezoekers en toeristen is het handig om te zien waar alle bezienswaardigheden zich bevinden maar ook de parkeergelegenheid, het winkelgebied, terrassenpleinen, pinautomaten, fietsenstallingen, fotospots en andere nuttige informatie is aangegeven.
De achterzijde van de plattegrond biedt wat meer achtergrondinformatie over wandelen en fietsen in de stad en op het eiland van Dordrecht. Voor de bezoeker die graag winkelt, cultuur wil snuiven of een avondje uit gaat is er extra informatie te vinden. Maar ook de stad en de Biesbosch vanaf het water zien en beleven, komt aan bod.
Bezoekers kunnen deze gratis afhalen bij de VVV, bovendien wordt de Nederlandstalige versie in displays op diverse locaties in de stad verspreid of aangeboden. Ondernemers, musea en andere drukbezochte locaties zijn hier onderdeel van. Ook zijn alle taalversies digitaal beschikbaar op InDordrecht.nl.

VVV Dordrecht is te vinden aan de Spuiboulevard 99. Geopend: maandag t/m vrijdag: 09.30-17.30 uur, zaterdag: 10.00-17.00 uur, zon- en feestdagen: 11.00-15.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Nieuws
12 juni 2024

Stage lopen bij Dordrecht Marketing & Partners?

Dordrecht Marketing & Partners biedt vanaf begin september een marketing & communicatie stageplek in een klein, gezellig team. Wij houden ons bezig met alle facetten van citymarketing. Van inspiratieplatform InDordrecht (website...
Wonen
23 mei 2024

Gast in eigen stad

VVV Dordrecht organiseert ieder jaar in opdracht van de gemeente Dordrecht speciale kennismakingsmiddagen voor nieuwe inwoners van onze stad. Onder de noemer “Gast in Eigen Stad” worden deze nieuwe bewoners uitgenodigd...
Nieuws
23 mei 2024

De leukste video’s

In opdracht van Dordrecht Marketing & Partners gaat Vera Britt op pad in de binnenstad van Dordrecht. Zij maakt de leukste video’s met nieuws uit de stad, winkelinspiratie, horeca en meer....