• Toerisme
  • 09 januari 2024

Groeps- en bedrijfsuitjes 2024

Weer een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod

Met groot enthousiasme stellen wij onze nieuwe brochure voor, boordevol met de meest boeiende groeps- en bedrijfsuitjes in Dordrecht! In samenwerking met al onze partners presenteren we opnieuw een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod voor groepen. Of het nu gaat om actieve, culturele of culinaire ervaringen, er is voor elk wat wils!

In de laatste maanden van 2023 hebben we een campagne gelanceerd om groepsuitjes meer onder de aandacht te brengen bij busondernemers en touroperators in Nederland en België. Diverse mailings zijn verstuurd, als laatste de gloednieuwe brochure voor 2024.

Op deze manier trachten we nieuwe markten aan te boren en blijven we actief op zoek naar nieuwe bezoekers voor onze prachtige stad! In België hebben we tevens een advertentie geplaatst in het magazine “Een Dagje Uit 2024,” met tips en arrangementen voor groepen, gezinnen en scholen. Deze jaarlijkse editie verschijnt begin februari.

In Nederland nemen we deel aan de voorjaarseditie van de vakbeurs ‘busidee,’ waar busondernemers samenkomen om ideeën op te doen voor hun groepsaanvragen van het jaar. Hier zijn wij vertegenwoordigd met een stand.

Op deze manier hopen we dat vanaf dit voorjaar nog meer groepen de weg naar Dordrecht weten te vinden.

Nieuwsgierig naar de brochure? Bekijk hier de brochure online of stuur een mail naar vvvdagtochten@dordrecht.nl om de brochure aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Evenementen
15 februari 2024

Succesvolle Event Talk

Afgelopen donderdag, 8 februari 2024, vond de allereerste editie van Event Talk plaats! Deze informatieve avond werd georganiseerd door Gemeente Dordrecht, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en Dordrecht Marketing & Partners én evenementenorganisatoren...
Evenementen
08 februari 2024

Bomvolle evenementenkalender 2024

Ook dit jaar staat de stad weer bol van de evenementen. Vol trots presenteren wij de evenementenkalender 2024 van onze prachtige stad. De kalender toont een scala aan evenementen, festivals, activiteiten...
Corporate
29 januari 2024

Minisymposium evenementen

Vorige week vond in de Noorderkerk in Sneek het minisymposium ‘Súdwest-Fryslân, aan de slag met evenementen’ plaats. Tijdens deze avond was Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing & Partners één van de...