• Toerisme
  • 09 januari 2024

Groeps- en bedrijfsuitjes 2024

Weer een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod

Met groot enthousiasme stellen wij onze nieuwe brochure voor, boordevol met de meest boeiende groeps- en bedrijfsuitjes in Dordrecht! In samenwerking met al onze partners presenteren we opnieuw een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod voor groepen. Of het nu gaat om actieve, culturele of culinaire ervaringen, er is voor elk wat wils!

In de laatste maanden van 2023 hebben we een campagne gelanceerd om groepsuitjes meer onder de aandacht te brengen bij busondernemers en touroperators in Nederland en België. Diverse mailings zijn verstuurd, als laatste de gloednieuwe brochure voor 2024.

Op deze manier trachten we nieuwe markten aan te boren en blijven we actief op zoek naar nieuwe bezoekers voor onze prachtige stad! In België hebben we tevens een advertentie geplaatst in het magazine “Een Dagje Uit 2024,” met tips en arrangementen voor groepen, gezinnen en scholen. Deze jaarlijkse editie verschijnt begin februari.

In Nederland nemen we deel aan de voorjaarseditie van de vakbeurs ‘busidee,’ waar busondernemers samenkomen om ideeën op te doen voor hun groepsaanvragen van het jaar. Hier zijn wij vertegenwoordigd met een stand.

Op deze manier hopen we dat vanaf dit voorjaar nog meer groepen de weg naar Dordrecht weten te vinden.

Nieuwsgierig naar de brochure? Bekijk hier de brochure online of stuur een mail naar vvvdagtochten@dordrecht.nl om de brochure aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Nieuws
23 juli 2024

Start samenwerking met horecaplatform “De Buik”

Dordrecht Marketing & Partners heeft een nieuwe samenwerking gestart met het horecaplatform www.debuik.nl. De Buik, oorspronkelijk uit Rotterdam, heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid naar andere grote steden zoals Amsterdam en...
Nieuws
23 juli 2024

Citydressing in Dordrecht

Dordrecht Marketing & Partners zet zich in om de stad te promoten onder (potentiële) bewoners, bezoekers en bedrijven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het visueel aantrekkelijk maken van de stad door...
Nieuws
23 juli 2024

Dordrecht kleurt geel

Op dinsdag 13 augustus is Dordrecht het startpunt voor de tweede etappe van dit prestigieuze evenement. Onze stad bereidt zich voor op deze historische dag en kleurt in rap tempo geel....