VVV Dordrecht fietsverhuur
  • In de spotlight
  • 18 maart 2024

Cécile – teamleider VVV

In de spotlight: Cécile Zanen

In de rubriek ‘In de spotlight’ zetten we één van onze medewerk(st)ers centraal. Zo geven wij een inkijkje in onze werkzaamheden op het gebied marketing, evenementen en informatieverstrekking. Deze keer is Cécile Zanen aan het woord, teamleider bij VVV Dordrecht.

Even voorstellen
Mijn naam is Cecile Zanen en ik ben al meer dan 23 jaar met veel plezier werkzaam bij VVV Dordrecht. Mijn loopbaan begon als medewerker van VVV Zuid-Holland Zuid aan de informatiebalie van VVV-Uitwinkel Dordrecht. Sinds 2004 ben ik teamleider en combineer ik mijn passie voor deze stad en mijn ervaring op het gebied van gastvrijheid met het leiden van ons team.

Persoonlijk advies
Het aankomend seizoen streven we er opnieuw naar onze bezoekers te voorzien van uniek en persoonlijk advies. In een tijd waarin informatie overal online beschikbaar is, biedt persoonlijk advies een onmiskenbare meerwaarde. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op lokale kennis en ervaring, waardoor ze niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook specifiek afgestemd kunnen worden op de individuele interesses van onze bezoekers. We zijn op dit moment bezig om met lokale partners onze individuele arrangementen weer nieuw leven in te blazen en ticketverkoop te realiseren voor musea en rondvaarten. Dit alles om de bezoekers aan Dordrecht nog meer van dienst te kunnen zijn.

Lokale producten
Daarnaast willen we ons assortiment van lokale producten en souvenirs aanpassen en uitbreiden, met als doel de lokale inwoners een reden te geven om VVV Dordrecht te blijven bezoeken. Dit doen we het liefst door in te kopen bij lokale partners, maar ook door zelf nieuwe producten te bedenken en te ontwerpen. Zo zijn we nu bezig met een serie unieke pins van Dordrecht.

Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team en onze lokale partners ook dit seizoen de bezoekers aan Dordrecht, maar ook onze eigen inwoners, te verrassen en te inspireren.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Nieuws
23 juli 2024

Start samenwerking met horecaplatform “De Buik”

Dordrecht Marketing & Partners heeft een nieuwe samenwerking gestart met het horecaplatform www.debuik.nl. De Buik, oorspronkelijk uit Rotterdam, heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid naar andere grote steden zoals Amsterdam en...
Nieuws
23 juli 2024

Citydressing in Dordrecht

Dordrecht Marketing & Partners zet zich in om de stad te promoten onder (potentiële) bewoners, bezoekers en bedrijven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het visueel aantrekkelijk maken van de stad door...
Nieuws
23 juli 2024

Dordrecht kleurt geel

Op dinsdag 13 augustus is Dordrecht het startpunt voor de tweede etappe van dit prestigieuze evenement. Onze stad bereidt zich voor op deze historische dag en kleurt in rap tempo geel....