• Evenementen
  • 31 maart 2024

Succesvolle organisatorenavond

Bekijk de foto’s ! Met een opkomst van ruim 100 genodigden was de jaarlijkse organisatorenavond op donderdag 7 maart wederom succesvol. Deze avond aan het begin van het evenementenseizoen wordt ieder jaar georganiseerd om alle organisatoren te bedanken voor hun inzet voor de stad. 

Sprekers van de avond waren Wethouder Burggraaf, Gerben Baaij (directeur Dordrecht Marketing & Partners) en Luciana Luca van de afdeling Evenementenbureau.

Het feit dat Dordrecht een toonaangevende evenementenstad is en blijft, wordt geïllustreerd door de Evenementenkalender 2024, die meer dan 115 evenementen omvat. Enkele noemenswaardige hoogtepunten zijn de 20e editie van Dordt in Stoom, het ‘Bof jij Even’-festival dat zijn comeback maakt, en de terugkeer van Swim to Fight en Eallum na succesvolle edities vorig jaar. Ook verdient de Tour de France Femmes op 13 augustus aandacht.

Een ander noemenswaardig feit is de oprichting van het Evenementenplatform Dordrecht. Dit platform (i.o.) bestaat uit vertegenwoordigers van Dordtse Evenementen Organisaties. Samen met jou willen zij meepraten over actuele en grote vraagstukken. Sluit je aan door je contactgegevens te sturen aan info@evenementenplatformdordrecht.nl.

Graag attenderen wij iedereen op het Nationaal Congres Evenementen op 8 april in Valkenburg. Big Rivers is genomineerd voor ‘Beste Publieksevenement’! Kortingscodes voor het congres zijn reeds per mail verstuurd. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de afdeling Evenementenbureau.

Wij kijken uit naar een jaar vol succesvolle evenementen en festivals!

Bekijk hier de foto’s

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Evenementen
23 april 2024

Dordrecht komt in Tour sferen

Dordrecht is trots dat de stad onderdeel zal zijn van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024. In augustus zal één van de grootste internationale sportevenementen vertrekken vanuit Dordrecht. Op...
Evenementen
08 april 2024

Big Rivers winnaar Nationale Evenementenprijzen

Op 8 april 2024 zijn in Valkenburg de Nationale Evenementenprijzen uitgereikt. Big Rivers is dit jaar bekroond tot het Beste Publieksevenement van Nederland. En daar zijn we als Dordrecht natuurlijk enorm...
Cultuur
08 april 2024

Welkom op hét nieuwe cultuurkanaal van Dordrecht!

De gemeente Dordrecht, cultuurorganisaties uit Dordrecht en Dordrecht Marketing & Partners hebben de handen ineengeslagen om het diverse aanbod van de stad en cultuuragenda nog beter bekend te maken. Vanaf de...