• Binnenstad
  • 22 augustus 2022

Interactieve etalage

Ook een interactieve etalage tijdens de Dordtse Decemberdagen?

Je denkt er in de zomer niet direct aan maar Dordrecht Marketing & Partners en de POBD zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Dordtse Decemberdagen, dit jaar van 9 december t/m 8 januari 2023.

Om ondernemers in de binnenstad nog meer te laten profiteren van de bezoekers aan de stad staat er ook een speciale, interactieve winkelwandelroute gepland.
Tijdens winkeltijden en tot 23h00 in de avond kunnen bezoekers een route lopen langs diverse winkels (op 20 locaties wordt gericht) met interactieve etalages. Via een druk op een touchpad kan men een element in de etalage activeren; denk hierbij bijvoorbeeld aan een mini lichtshow, een kerstman die gaat bewegen, een treintje dat gaat rijden, een video die gaat afspelen of een sfeervol kerstlied. Alles in het thema: Dordrecht in historische sferen!

Deze winkeliers kunnen meedoen
Maar daarbij hebben we natuurlijk de hulp van Dordtse winkeliers nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die willen meedoen aan deze route en kunnen voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • voor 1 september akkoord kunnen geven;
  • minimaal 1 m2 van de etalage beschikbaar kunnen stellen;
  • deze ruimte van 9 december tot 8 januari beschikbaar hebben. (Let op direct na Sinterklaas moet het ingericht worden);
  • elektriciteit ter beschikking kunnen stellen;
  • bij voorkeur gevestigd zijn in het werkgebied van de POBD;
  • een financiële bijdrage kunnen leveren voor het thematisch inrichten van de etalage, we schatten €250. (De kosten voor de techniek en marketing worden gedekt vanuit het project)

Bij voldoende deelnemende partijen wordt deze activiteit toegevoegd aan het programma van de Dordtse Decemberdagen. Half september willen we hierover een definitief besluit nemen. De ingeschreven bedrijven ontvangen uiteraard een bericht.
Bent je ondernemer in de binnenstad en wil je meedoen? Schrijf je in via deze link>

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Nieuws
13 september 2022

Vacature: Secretarieel ondersteuner Evenementenbureau Dordrecht (1 dec. tot 1 apr. zwangerschapsvervanging)

Dordrecht Marketing & Partners is een organisatie met een open cultuur waar collega’s binnen het team elkaar verder helpen. Onderdeel van Dordrecht Marketing & Partners is het Evenementenbureau Dordrecht. Het Evenementenbureau...
Woonmarketing
Nieuws
12 september 2022

Dordrecht in Top Tien!

Leuk nieuws! Dordrecht staat in de top tien van meest aantrekkelijke woonplaatsen van Nederland. Dat blijkt uit de nieuwe Atlas voor gemeenten. In de jaarlijkse Atlas voor gemeenten worden de vijftig grootste steden...
Nieuws
02 september 2022

Vacature: Campagne marketeer met commerciële inslag (15 okt. t/m 1 mrt. zwangerschapsvervanging)

Dordrecht Marketing & Partners is een organisatie met een open cultuur waar collega’s binnen het team elkaar verder helpen. In de marketing wachten we niet af, maar wordt onze werkwijze gekenmerkt...