• Binnenstad
  • 22 augustus 2022

Interactieve etalage

Ook een interactieve etalage tijdens de Dordtse Decemberdagen?

Je denkt er in de zomer niet direct aan maar Dordrecht Marketing & Partners en de POBD zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Dordtse Decemberdagen, dit jaar van 9 december t/m 8 januari 2023.

Om ondernemers in de binnenstad nog meer te laten profiteren van de bezoekers aan de stad staat er ook een speciale, interactieve winkelwandelroute gepland.
Tijdens winkeltijden en tot 23h00 in de avond kunnen bezoekers een route lopen langs diverse winkels (op 20 locaties wordt gericht) met interactieve etalages. Via een druk op een touchpad kan men een element in de etalage activeren; denk hierbij bijvoorbeeld aan een mini lichtshow, een kerstman die gaat bewegen, een treintje dat gaat rijden, een video die gaat afspelen of een sfeervol kerstlied. Alles in het thema: Dordrecht in historische sferen!

Deze winkeliers kunnen meedoen
Maar daarbij hebben we natuurlijk de hulp van Dordtse winkeliers nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die willen meedoen aan deze route en kunnen voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • voor 1 september akkoord kunnen geven;
  • minimaal 1 m2 van de etalage beschikbaar kunnen stellen;
  • deze ruimte van 9 december tot 8 januari beschikbaar hebben. (Let op direct na Sinterklaas moet het ingericht worden);
  • elektriciteit ter beschikking kunnen stellen;
  • bij voorkeur gevestigd zijn in het werkgebied van de POBD;
  • een financiële bijdrage kunnen leveren voor het thematisch inrichten van de etalage, we schatten €250. (De kosten voor de techniek en marketing worden gedekt vanuit het project)

Bij voldoende deelnemende partijen wordt deze activiteit toegevoegd aan het programma van de Dordtse Decemberdagen. Half september willen we hierover een definitief besluit nemen. De ingeschreven bedrijven ontvangen uiteraard een bericht.
Bent je ondernemer in de binnenstad en wil je meedoen? Schrijf je in via deze link>

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle actualiteiten
Evenementen
15 februari 2024

Succesvolle Event Talk

Afgelopen donderdag, 8 februari 2024, vond de allereerste editie van Event Talk plaats! Deze informatieve avond werd georganiseerd door Gemeente Dordrecht, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en Dordrecht Marketing & Partners én evenementenorganisatoren...
Evenementen
08 februari 2024

Bomvolle evenementenkalender 2024

Ook dit jaar staat de stad weer bol van de evenementen. Vol trots presenteren wij de evenementenkalender 2024 van onze prachtige stad. De kalender toont een scala aan evenementen, festivals, activiteiten...
Corporate
29 januari 2024

Minisymposium evenementen

Vorige week vond in de Noorderkerk in Sneek het minisymposium ‘Súdwest-Fryslân, aan de slag met evenementen’ plaats. Tijdens deze avond was Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing & Partners één van de...