Vacature: Campagne Marketeer

Vacature: Campagne Marketeer (1.0 FTE)

Dordrecht is een stad die volop in ontwikkeling is. In de periode van Corona hebben we met diverse stakeholders toonaangevende campagnes opgezet en in de toekomst houden we deze dynamiek vast met als vergezicht de visie 2030. Je kunt hier meer lezen over onze organisatie en activiteiten.

Dordrecht, bijzonder dichtbij: op deze manier profileren we de stad en verleiden we bezoekers en bewoners om al het moois wat Dordrecht te bieden heeft te komen (her)ontdekken. En wij van Dordrecht Marketing & Partners zijn van plan om Dordrecht de komende jaren nóg duidelijker op de kaart te zetten. Daarbij kunnen we een goede campagne-marketeer gebruiken. Voel je je aangesproken en heb je trek in een toffe fulltimebaan die zo gevarieerd is als het assortiment van de winkeliers en horeca in de binnenstad?

Meer weten?
Over je (niet zo) standaard werkdag. Lees meer.
 Over je projecten en partnerships. Lees meer.
 Wat we van jou verwachten. Lees meer.
 Wat je van ons kan verwachten. Lees meer.
 Lijkt het je een interessante functie? Schrijf ons!

Hoe ziet je werkdag er uit.

Maandagochtend, klokslag 8.45 uur. Je wenst je collega’s een goedemorgen, vertelt collega Danny over het gave evenement van afgelopen weekend en start je computer op. Je plukt moeiteloos de urgente gevallen uit je mailbox, bepaalt de prioriteiten en gaat aan de slag.

De rest van de ochtend staat in het teken van Dordrecht Maggezien. De komende editie moet in de steigers en aan jou de eervolle taak te zorgen dat dit nummer er mag zijn. Je spart met collega Kim over originele invalshoeken en mooie verhalen, overlegt over de de ultieme coverfoto, brieft de tekstschrijvers en zorgt dat de fotografen flitsende foto’s maken.

 

Na de lunch ga je verder met een nieuw project: het optuigen van een lokale geschenkbon volgens het support your locals-principe. Je benadert en enthousiasmeert winkeliers, gaat verder met het ontwikkelen van een campagneformat en zorgt dat de site op tijd gelanceerd wordt.

Jouw dag is voorbij gevlogen. En wat morgen brengt? Dat kan zomaar anders zijn dan gedacht, maar één ding is zeker: je krijgt er energie van!

En wat doe je op de andere dagen?

We kunnen hier wel een hele takenlijst plakken, maar dan wordt deze tekst wel héél lang. In een notendop dan maar;

Je draait je eigen projecten, terwijl je waakt over je eigen budget. Evenementen en de binnenstad promoten. Social content creëren die zorgt voor contente gezichten en de tone of voice bewaken.

Mooie plannen maken en campagnes ontwikkelen, in samenwerking met je collega’s en onze partners, zoals horecaondernemers, winkeliers en brancheverenigingen. Je werkt in Dordrecht, maar je zit niet op een eilandje: samenwerking zit in je DNA. Van A tot Z en van strategisch tot operationeel: jij kunt en doet het allemaal.

Wat verwachten we van jou?

Je merkt het: we zoeken geen vedergewicht voor deze functie. Wél een enthousiaste, leergierige en gezellige collega met een hbo of wo-diploma op zijn of haar erelijst. En minimaal twee jaar relevante werkervaring. Verder bestaat ons wensenlijstje uit deze punten:

  • Je spreekt en tikt uitstekend Nederlands en Engels.
  • Voor het perfect integraal managen van een project draai jij je hand niet om.
  • Je weet moeiteloos de weg in de wereld van online marketingactiviteiten (SEA/SEO, social media en influencermarketing).
  • Aansturing van bureau’s voor het opzetten van WordPress-websites? Daar lig jij niet wakker van!
  • Je kunt goed door één deur met programma’s als Word, Excel en Powerpoint, maar ook met CRM-databases.
  • Ken je Dordrecht en de regio goed? 1-0 voor jou!
  • Nóg meer bonuspunten als je zelf een vlot toetsenbord hebt en lekker kunt meeschrijven aan artikelen en blogs.
  • Je bent een teamspeler, maar kunt als het moet ook soleren als Christiano Ronaldo: je redt jezelf wel.
  • Je behoudt altijd het overzicht, ook als je meerdere projecten tegelijkertijd moet draaien.

Wat we te bieden hebben

We vragen nogal wat, hè? Gelukkig bieden we ook wat. Om te beginnen een prima salaris (reken op schaal 8 van de salaristabel gemeenten). Een informele werkomgeving, met ruimte voor eigen initiatief en jezelf door te ontwikkelen. Écht leuke, sociale en soms zelfs grappige collega’s. De mogelijkheid om hybride te werken en zelf een goede balans tussen thuis en kantoor te vinden. En ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals je die van een ambitieuze en sociale organisatie mag verwachten.

Interesse?
Lijkt het je iets, werken voor Dordrecht Marketing & Partners? Stuur dan uiterlijk 22 augustus je motivatiemail en cv naar marketing@dordrecht.nl. Voor vragen is Danny den Braber de aangewezen persoon, je kan hem appen op: 06-26156773.