<Laatste update 30 april 2021>

Door de corona-pandemie leven we in onzekere tijden. De mogelijkheden voor het organiseren van evenementen zijn door het virus continu aan verandering onderhevig. Op deze pagina proberen we zo goed mogelijk in kaart te brengen wat er in Dordrecht mogelijk is voor de organisatie van evenementen. Ook vindt u hier de factsheet, waarin praktische tips staan voor het organiseren van een corona-proof evenement.

Momenteel geldt er een landelijk verbod op het organiseren van evenementen. Graag kijken we samen met u naar de eventuele mogelijkheden voor de organisatie van uw evenement in een aangepaste vorm.

Klink op deze link voor de factsheet met praktische tips en adviezen voor coronamaatregelen bij evenementen

Onderstaand treft u een overzicht met de veelgestelde vragen over evenementen in tijden van corona. Staat uw vraag er niet bij? Of heeft u vragen over hoe u uw evenement (in aangepaste vorm) kunt organiseren? Neem dan contact met ons op via evenementen@dordrecht.nl 

Momenteel geldt er een landelijk verbod op het organiseren van evenementen. Graag kijken we samen met jou naar de eventuele mogelijkheden voor de organisatie van je evenement in een aangepaste vorm.

In principe worden evenementen die vastgesteld zijn in de Evenementenkalender niet verschoven.

Neem contact op met het team van het Evenementenbureau via evenementen@dordrecht.nl